Erasmus+ 2023 - Avrupa Üniversiteleri Çağrısı

Bu yeni Erasmus+ teklif çağrısı, 384 milyon €'luk rekor bir toplam bütçeyle Avrupa Üniversiteleri girişimini yaygınlaştırmayı amaçlamaktadır. Avrupa Üniversiteleri çalışmaları, tüm yükseköğretim kurumlarının eğitim, araştırma, yenilik ve topluma hizmet misyonlarını kapsamaktadır. Bu ittifaklar, demokratik değerlerimizi teşvik ederken, öğrencilerin ve çalışanların yararına, Avrupa çapında yükseköğretimin kalitesini, performansını, çekiciliğini ve uluslararası rekabet gücünü güçlendiren çeşitli sistemik, yapısal ve sürdürülebilir ulusötesi işbirliği modellerine sahiptir. Erasmus+ 2023 Avrupa Üniversiteleri çağrısı artık tüm Batı Balkan ülkelerinden yükseköğretim kurumlarının ittifaklarda tam ortak olarak katılımına açıktır.

Çağrıya ilişkin detaylı bilgi ve kılavuza ulaşmak için tıklayınız.