Teknoloji Transferi ve Proje Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

15. Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı Etkinliği

Proje Pazarı Etkinliği

Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde 25, 26 ve 27 Mayıs 2022 tarihlerinde, bu yıl onbeşincisi gerçekleştirilen "Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı" etkinliğine Trabzon Üniversitesi Teknoloji Transferi ve Proje Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak katılım sağladık. Program akışında yer alan etkinliklere katılım sağlayarak, projelerin sergilendiği standları ziyarette bulunduk.

Öğretim Elemanımızdan Dikkat Çeken Proje

Üniversitemiz Beşikdüzü MYO öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Taner BAŞFIRINCI Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin düzenlediği, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansının ortakları arasında yer aldığı “Proje Pazarı”etkinliğine uzaktan hasta takibine yönelik geliştirdiği iş fikri ile katıldı. Program esnasında standa gelerek ziyarette bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hamdullah Çuvalcı'yı şirket olarak gerçekleştirmeye çalıştıkları projeleri hakkında bilgilendiren Başfırıncı bu iş fikrinin geliştirilecek olan donanım ve yazılımla hasta ve doktor ergonomisine büyük katkısı olacağını ve önemli bir erken teşhis yöntemi olacağını aktardı.

Menüyü Kapat