2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2024/1 çağrısı Hakkında

DUYURU: 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı  2024/1 çağrısı, 01 Ekim 2024'de başvuruya açılacak olup başvurular 01 Kasım 2024'e kadar devam edecektir.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

Başvuru durumu ile ilgili sonuçlar, BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi (e-bideb.tubitak.gov.tr) üzerinden kullanıcı girişi yapılarak “Başvuru Durumu” alanından görülebilir.

2209-A Programı 2023 yılı 2. dönem çağrı sonucuna ilişkin, destek hakkı kazananların toplu listesi için tıklayınız.

E-BİDEB sistemimizde başvuru durumu “Başvurusu Reddedildi” olarak görülen öğrencilerimizin proje önerilerine ait değerlendirme raporları en geç 1 ay içerisinde gönderilecektir.

Detaylı bilgi için: https://tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisans-onlisans/burs-programlari/2209-universite-ogrencileri-arastirma-projeleri-destekleme-programi