Teknoloji Transferi ve Proje Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yönetim Bilişim Sistemleri Öğrencileri İle Trabzon Teknokent'e Teknik Gezi Gerçekleştirildi

Öğrencilerimize kariyer fırsatları ve teknoloji girişimciliği hususunda bilgi ve farkındalık kazandırmak amacıyla; Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü koordinasyonunda, Merkezimiz ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin desteğiyle, 16.11.2023 tarihinde 13:00-15:00 saatleri arasında Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencilerinin katılımıyla Trabzon Teknokent'e teknik gezi düzenlenmiştir.

İlgili teknik gezi,  Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet KOKOÇ ve Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Çağrı YAVUZ eşliğinde gerçekleştirilmiştir. Gezi programında öncelikle Trabzon Teknokent Müdürü Syn. Gürbüz ODABAŞI tarafından bir tanışma oturumu düzenlenmiş ve genel bilgilendirme yapılmıştır. Ardından Teknokent olanakları, şirketleşme ve staj olanakları hakkında Trabzon Teknokent TTO Uzmanları Dr. Seda MUHSİR HATİPOĞLU ve Yasemin KESKİN tarafından sunum gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimize yönelik kariyer fırsatları ve teknoloji girişimciliğine yönelik detaylı bilgilendirme yapılmıştır. Soru-cevap etkinliği sonrasında öğrencilerimizle birlikte Trabzon Teknokent bünyesinde bulunan Bilişim firmaları ziyaret edilmiştir ve tanıtım etkinliği gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimiz staj ve çalışma olanakları hakkında ilgili firma yöneticileri ve çalışanları ile doğrudan temas kurup bilgi almış ve olası iş başvurularına ilişkin süreci deneyimlemiştir. Teknik gezimiz, toplu fotoğraf çekimi ile sona ermiştir.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat