Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümünde Proje Çağrılarının Tanıtılması ve Bilgilendirme Etkinliği Gerçekleştirildi

Trabzon Üniversitesi Teknoloji Transferi ve Proje Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak "Proje Çağrılarının Tanıtılması ve Bilgilendirme Toplantıları" adıyla düzenlediğimiz "Akademik Birimler Ziyaretleri" kapsamında Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümüne misafir olduk. Etkinlik kapsamında TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Çağrısı ve alana özgü proje örneklerine yönelik öğrencilere bilgilendirmenin gerçekleştirildiği toplantı soru-cevap etkinliği ile sona erdirildi. Öğrencilerin oldukça ilgi gösterdiği etkinliğimiz için Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanlığına ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Başkanlığıına teşekkürlerimizi sunarız.