Trabzon Teknoloji Festivali Başvuruları Başladı!

Trabzon Teknoloji Derneği tarafından organize edilen, Üniversitemizin ve şehrimizin önde gelen kurumlarının paydaş olduğu Trabzon Teknoloji Festivali Başvuruları 14 Ocak 2024 tarihinde başlamış ve 29 Şubat 2024 tarihine kadar devam edecektir. Festival kapsamında İnsansız Hava Aracı (İHA), İnsansız Deniz Araçları (İDA), Robot Tasarım, Serbest Kategoride ilkokul, ortaokul, ortaöğetim ve lisans öğrenim düzeyinde başvurular alınmaktadır. Festivalde sunum yapmaya hak kazanan (ön başvuru sonucu olumlu olan) tüm takımlara 3.000 TL destek verilecektir. Yarışma sonucunda dereceye giren takımlar ise 10.000-100.000 TL arasında ödüllendirilecektir. Festivalin finali 1-2 Haziran 2024 tarihlerinde Trabzon Millet Bahçesinde gerçekleştirilecektir.

Trabzon Teknoloji Festivaline başvurmak için tıklayınız.

Ayrıca detaylı bilgi ve destek talepleriniz için Teknoloji Transferi ve Proje Yönetimi ve Uygulama ve Araştırma Merkezimizi (Fatih Kampüsü F Blok 2. Kat) ziyaret edebilir veya tto@trabzon.edu.tr adresi üzerinden e-posta gönderebilirsiniz.