"4004-Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı" ve "4005-Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı" Başvuruları Uzatılmıştır!

TÜBİTAK-Bilim ve Toplum Destekleme Programları "4004-Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı" ve "4005-Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı" başvuruları 22 Aralık 2023 saat 17.30'a kadar uzatılmıştır.

4004-Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kitapçığına ulaşmak için tıklayınız.

4005-Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı kitapçığına ulaşmak için tıklayınız.

Ayrıca detaylı bilgi ve destek talepleriniz için Teknoloji Transferi ve Proje Yönetimi ve Uygulama ve Araştırma Merkezimizi (Fatih Kampüsü F Blok 2. Kat) ziyaret edebilir veya tto@trabzon.edu.tr adresi üzerinden e-posta gönderebilirsiniz.