TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı "STAR Programı" Başvuruları Devam Ediyor!

Değerli Öğrencilerimiz,

TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı "STAR Programı" başvuruları devam ediyor ve 11 Aralık 2023 tarihinde sona erecektir. Bu program ile TÜBİTAK Merkez ve Enstitülerinde yürütülen veya TÜBİTAK tarafından desteklenen araştırma projelerinde görev alacak lisans öğrencilerine burs imkânı tanınmaktadır. Türkiye’de herhangi bir lisans programına kayıtlı ve program ilanında belirtilen başvuru koşullarını sağlayan öğrenciler https://star.tubitak.gov.tr/ adresinde yer alan projelerden birinde görev almak üzere başvuru yapacaklardır. Her öğrenci bir projeye başvuru yapabilecektir.

Başvuru çağrısına ulaşmak için tıklayınız. Ayrıca detaylı bilgi ve destek talepleriniz için Teknoloji Transferi ve Proje Yönetimi ve Uygulama ve Araştırma Merkezimizi (Fatih Kampüsü F Blok 2. Kat) ziyaret edebilir veya tto@trabzon.edu.tr adresi üzerinden e-posta gönderebilirsiniz.